Tuva

Kategori : Diğer

Ürün Grubu : Bitki Besleme

Organik Madde : % 19

Organik Karbon : % 10

Organik Azot : % 2

pH Aralığı : 4,8 – 6,8

Serbest Aminoasitler : % 2,5

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2 O) : % 1,5

Etiket Bilgisi Tescil Belgesi

Kategoriler: , ,

Açıklama

Özellikler

Çözünürlüğü: Suda, tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür ve hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.

Depolama Şartları: Ürün orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 2 yıl süreyle fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder.

Depolama sıcaklığı +5o C ile +40o C arasında olmalıdır.

Firma Beyanı: İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım, başka ürünlerle birlikte kullanım ve karışımdan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

Uyarılar

  • Toprak veya yaprak analizi yaptırarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
  • Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
  • Göz, yüz, deri ile temas ettirmeyiniz, teması halinde bol su ile yıkayınız.
  • Kullanılmış boş ambalajları başka amaçlar için kesinlikle kullanmayınız ve imha ediniz.

Detaylı Tablo Bilgisi

Ürün Adı Bitki Adı Kullanım Zamanı Yapraktan Kullanım Miktarı
Tuva Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama 100 litre suya 200 ml
Tuva Tarla Bitkileri, Arpa, Buğday, Çeltik, Çavdar Kardeşlenme döneminde Yeteri miktarda su ile 100 – 200 ml/dekar
Tuva Şeker Pancarı, Soğan, Patates, Sarımsak v.b. 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar ayda 1 kez uygulanır 100 litre suya 100 – 200 ml
Tuva Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama 100 litre suya 200 ml
Tuva Sera Sebzelerinde Bitkilerin dikiminden 15 gün sonra ilk ve son hasada kadar 30 günde bir uygulanır 100 litre suya 200 ml
Tuva Pamuk Birinci uygulama taraklanma başlangıcı İkinci uygulama elma başlangıcı Yeteri miktarda su ile 100 – 200 ml/dekar
Tuva Narenciye, Zeytin, Çay, Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama 100 litre suya 200 ml
Tuva Mısır, Ayçiçeği, Kanola Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır Yeteri miktarda su ile 100 ml – 200 ml/dekar
Tuva Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar ayda 1 kez uygulanır 100 litre suya 100 – 200 ml
Tuva Kesme Çiçekçilik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 1–2 kez uygulanır 100 litre suya 100 – 200 ml
Tuva Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar ayda 1 kez uygulanır 100 litre suya 200 ml
Tuva Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Çiçeklenmeden itibaren 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır 100 litre suya 200 ml
Tuva Elma, Armut, Ayva Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama 100 litre suya 200 ml
Tuva Baklagiller, Soya, Yer Fıstığı, Nohut, Fasulye, Mercimek, Bakla Çiçeklenme öncesinden itibaren 2-3 uygulama Yeteri miktarda su ile 100 – 200 ml/dekar
Tuva Açık Alan Sebzelerinde Bitkilerin dikiminden 15 gün sonra ilk ve son hasada kadar 30 günde bir uygulanır 100 litre suya 200 ml

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Besleme

Organik Madde

% 19

Organik Karbon

% 10

Organik Azot

% 2

pH Aralığı

4,8-6,8

Serbest Aminoasitler

% 2,5

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

% 1,5

Bitki Adı

Açık Alan Sebzeleri, Antepfıstığı, Armut, Arpa, Ayçiçeği, Ayva, Bakla, Baklagiller, Buğday, Çavdar, Çay, Çeltik, Ceviz, Çilek, Elma, Erik, Fasulye, Fındık, Havuç, İncir, Kanola, Karnabahar, Karpuz, Kavun, Kayısı, Kereviz, Kesme Çiçekçilik, Kestane, Kiraz, Lahana, Mercimek, Mısır, Muz, Nar, Narenciye, Nektarin, Nohut, Pamuk, Patates, Sarımsak, Şeftali, Şekerpancarı, Sera sebzeleri, Soğan, Soya, Tarla Bitkileri, Turp, Üzüm, Vişne, Yer fıstığı, Zeytin