|
|
|
|
Tuva |
Üzüm, Muz, Nar, İncir |
Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Tarla Bitkileri, Arpa, Buğday, Çeltik, Çavdar |
Kardeşlenme döneminde |
Yeteri miktarda su ile 100 – 200 ml/dekar |
Tuva |
Şeker Pancarı, Soğan, Patates, Sarımsak v.b. |
4–5 yapraklı döneminden hasada kadar ayda 1 kez uygulanır |
100 litre suya 100 – 200 ml |
Tuva |
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik |
Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Sera Sebzelerinde |
Bitkilerin dikiminden 15 gün sonra ilk ve son hasada kadar 30 günde bir uygulanır |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Pamuk |
Birinci uygulama taraklanma başlangıcı İkinci uygulama elma başlangıcı |
Yeteri miktarda su ile 100 – 200 ml/dekar |
Tuva |
Narenciye, Zeytin, Çay, |
Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Mısır, Ayçiçeği, Kanola |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar 1–2 kez uygulanır |
Yeteri miktarda su ile 100 ml – 200 ml/dekar |
Tuva |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar ayda 1 kez uygulanır |
100 litre suya 100 – 200 ml |
Tuva |
Kesme Çiçekçilik |
Gelişme döneminde 30 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 litre suya 100 – 200 ml |
Tuva |
Kavun, Karpuz, Çilek |
Bitkilerin 4–5 yapraklı döneminden hasada kadar ayda 1 kez uygulanır |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane |
Çiçeklenmeden itibaren 20 gün ara ile 1–2 kez uygulanır |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Elma, Armut, Ayva |
Çiçeklenme başlangıcında ilk, 20-25 gün sonra 2. uygulama |
100 litre suya 200 ml |
Tuva |
Baklagiller, Soya, Yer Fıstığı, Nohut, Fasulye, Mercimek, Bakla |
Çiçeklenme öncesinden itibaren 2-3 uygulama |
Yeteri miktarda su ile 100 – 200 ml/dekar |
Tuva |
Açık Alan Sebzelerinde |
Bitkilerin dikiminden 15 gün sonra ilk ve son hasada kadar 30 günde bir uygulanır |
100 litre suya 200 ml |