Tradite Azot 20+(30SO3)

Tradite Azot 20+(30SO3)

Kategori : Organomineral

Ürün Grubu : Bitki Besleme

Organik Madde: 20

Toplam Azot (N): 20

Amonyum Azotu (N): 3

Üre Azotu (N): 17

Toplam Kükürt Trioksit (SO3): 30

Toplam (Humik + Fulvik) Asit: 12

Maksimum Nem: 20

Ph: 6-8

Tescil Belgesi

Kategoriler: , ,

Açıklama

Detaylı Tablo Bilgisi

Ürün Adı Bitki Adı Kullanma Dozu Tavsiyeler
Tradite Azot 20+(30SO3) Zeytin Ağaç Yaşı X 100 – 150 g
Tradite Azot 20+(30SO3) Yumuşak Çekirdekliler Ağaç Yaşı X 100 – 150 g
Tradite Azot 20+(30SO3) Yer fıstığı 30 – 40 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Turp 40 – 50 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Şekerpancarı 60 – 70 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Süs bitkileri 30 – 40 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Soğan 30 – 40 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Sert Çekirdekliler Ağaç Yaşı X 100 – 150 g
Tradite Azot 20+(30SO3) Sera Sebzeleri 70 – 100 kg Sezon boyunca kullanılabilir
Tradite Azot 20+(30SO3) Patates 100 – 120 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Pamuk 50 – 60 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Narenciye Ağaç Yaşı X 100 – 150 g
Tradite Azot 20+(30SO3) Muz 120 – 150 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Mısır 50 – 60 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Kavun 50 – 80 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Karpuz 50 – 80 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Kanola 30 – 40 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Havuç 40 – 50 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Enginar 50 – 60 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Elma 1-3 kg / ağaç
Tradite Azot 20+(30SO3) Çilek 70 – 80 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Çeltik 50 – 60 kg Üst gübre olarak kullanılır
Tradite Azot 20+(30SO3) Bağ* 40 – 50 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Ayçiçeği 50 – 60 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Açık Tarla Sebzeleri 50 – 60 kg
Tradite Azot 20+(30SO3) Açık Tarla Bitkileri 50 – 60 kg

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Besleme

Organik Madde

20

Toplam Azot (N)

20

Amonyum Azotu (N)

3

Üre Azotu

17

Toplam Kükürt Trioksit (SO3)

30

Toplam (Humik+Fulvik) Asit

12

Maksimum Nem

20

Ph

6-8

Bitki Adı

Açık Tarla Bitkileri, Açık tarla sebzeleri, Ayçiçeği, Bağ*, Çeltik, Çilek, Elma, Enginar, Havuç, Kanola, Karpuz, Kavun, Mısır, Muz, Narenciye, Pamuk, Patates, Şekerpancarı, Sera sebzeleri, Sert çekirdekliler, Soğan, Süs bitkileri, Turp, Yer fıstığı, Yumuşak Çekirdekliler, Zeytin