Supa K.

Supa K.

Kategori : Diğer

Ürün Grubu : Bitki Besleme

GARANTI EDILEN IÇERIK:

Suda çözünür Potasyum oksit (K2O): 24

Ambalaj: 1 lt.

Karisabilirligi: Ön deneme yapilarak karisim yapilabilir. Birçok tarim ilaci ile karisabilir.

Etiket Bilgisi Tescil Belgesi

Kategoriler: ,

Açıklama

Özellikler

Bitkilerde Potasyum (K) noksanligini gidermek için hazirlanmis suda eriyebilen yüksek kaliteli sivi solüsyondur. Dolgunluk ve olgunlasma için sitrat formunda hazir alinabilen potasyumdur. Sebzelerde ve meyvelerde rengi, büyüklügü, olgunlasmayi ve tadi gelistiren, hazir alinabilen potasyumdur.Tek sekilde olgunlasma ve renklenmeyi saglar, tat ve seker seviyesini yükseltir, raf ömrünü uzatir, nitrat ve klorid içermez.

Kullanım Şekli

Kullanmadan önce ambalaji iyice çalkalayiniz. 2/3 ü su dolu tanka önerilen dozda Supa K bosaltilir, karistirma devam ederken eksik su tamamlanir. Kurak, yüksek nem, don, yagmur gibi kosullarda uygulamadan kaçininiz.

Detaylı Tablo Bilgisi

Ürün Adı Bitki Adı Tavsiyeler
Supa K. Zeytin 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve tutumundan sonra uygulanır.
Supa K. Turunçgiller 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren uygulanır. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır.
Supa K. Şekerpancarı Dekara 300 ml dozda, pancarın 9-12 yapraklı döneminden itibaren kullanılır, gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır.
Supa K. Şeftali 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K. Soğan Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K. Sert Çekirdekliler 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. SERT ÇEKIRDEKLILER (SEFTALI, KIRAZ, KAYISI, ERIK vs.)
Supa K. Sebze Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. SEBZE (PATATES, DOMATES, KABAKGILLER, HAVUÇ, SOGAN vs.)
Supa K. Patates Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K. Pamuk Dekara 200 ml dozda, çiçeklenme döneminde uygulanır.
Supa K. Kiraz 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K. Kayısı 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K. Kabakgiller Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K. Havuç Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K. Fındık 100 l suya 100 ml dozda, Mart ve Haziran ayları arasında kullanılır.
Supa K. Erik 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K. Elma 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K. Domates Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K. Çilek Dekara 300 ml dozda, çiçeklenme döneminde uygulanır, 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K. Bağ* 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve tutumunda, meyveler bezelye büyüklüğündeyken ve renklenme başlangıcında olmak üzere 3 kez yapraktan püskürtülür.
Supa K. Ayva 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K. Armut 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Besleme

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

24

Ambalaj

1 lt

Karisabilirligi

Ön deneme yapilarak karisim yapilabilir. Birçok tarim ilaci ile karisabilir.

Bitki Adı

Armut, Ayva, Bağ*, Çilek, Domates, Elma, Erik, Fındık, Havuç, Kabakgiller, Kayısı, Kiraz, Pamuk, Patates, Sebze, Şeftali, Şekerpancarı, Sert çekirdekliler, Soğan, Turunçgiller, Zeytin