Açıklama
Özellikler
Özellikler: Byzme TF uygulandığı bitkilerde çiçeklenmeyi ve meyve bağlamayı teşvik eder. Ayrıca bitkilerin gelişmesini hızlandırır, büyümelerine yardımcı olur.
Gübreleme Programı: Tüm ürünlerde genel olarak uygulanacak doz dekara veya 100 lt suya 50-100 ml’dir. Kullanmadan önce ambalajı iyice çalkalayınız. 2/3’ü su dolu tanka önerilen dozda BYZME TF boşaltılır, eksik su ilave edilir, karıştırılarak yapraktan püskürtme yapılır veya damlamadan kullanılır. Byzme TF insektisit, herbisit ve yaprak gübreleri ile karıştırılarak kullanılabilir.
Detaylı Tablo Bilgisi
Ürün Adı | Bitki Adı | Kullanma Dozu | Uygulama | Tavsiyeler |
---|---|---|---|---|
Byzme TF. | Zeytin | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır . Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Yulaf | 50-75 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır. |
Byzme TF. | Yonca, yem bitkileri | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | Bitkiler 10-15 cm boyda iken ilk uygulama yapılır ve her kesimden sonra yine bitkiler 10-15 cm boya gelince tekrarlanır. |
Byzme TF. | Yem Bitkileri | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | Bitkiler 10-15 cm boyda iken ilk uygulama yapılır ve her kesimden sonra yine bitkiler 10-15 cm boya gelince tekrarlanır. |
Byzme TF. | Şekerpancarı | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama yumrular oluşmaya başladığında yapılır , 20-30 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Şeftali | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petyapılıral yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Süs bitkileri | 75-100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 10-20 cm boyda iken yapılır ve 3-4 hafta sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Soya Fasulyesi | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Soğan, Sarımsak, Ispanak, Marul, Karnabahar, Lahana vs. | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Soğan, Sarımsak, Ispanak, Marul, Karnabahar, Lahana vs. | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Soğan | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Sarımsak | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Salatalık | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Patlıcan | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Patates | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama yumrular oluşmaya başladığında yapılır, 20-30 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Pamuk | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama tarak başlangıcında ikinci uygulama ise birinci ilaçlamadan 25-30 gün sonra yapılır. |
Byzme TF. | Narenciye | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Mısır | 50-75 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır. |
Byzme TF. | Marul | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Lahana | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır. |
Byzme TF. | Kiraz | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Fındık | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Fasulye | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Erik | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Elma | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Domates | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Çilek | 50 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama 3-4 hafta sonra yapılır. |
Byzme TF. | Çeltik | 50-75 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır. |
Byzme TF. | Buğday | 50-75 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır. |
Byzme TF. | Bostan | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Biber | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Baklagiller | 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır. |
Byzme TF. | Bağ* | 50-75 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama bundan 25-30 gün sonra yapılır. |
Byzme TF. | Badem | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |
Byzme TF. | Arpa | 50-75 ml/da | Yaprak Uygulaması | İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır. |
Byzme TF. | Armut | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme baslangicinda ilk uygulama yapilir. Petal yapraklar düstükten sonra ikinci uygulama yapilir. |
Byzme TF. | Antepfıstığı | 100 ml/100 l su | Yaprak Uygulaması | Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır. |