|
|
|
|
|
Agrichem SUPA IRON |
Yulaf |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl, baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Yaban Mersini |
70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSIMUM YAPRAK DOZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Yaban Mersini |
300 – 400 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSIMUM YAPRAK DOZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Turunçgiller |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA IRON |
Turunçgiller |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA IRON |
Turp |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Turp |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Tatlı Patates |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Tatlı Patates |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Tahıl |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulamasi |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkışından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Şeftali |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Şeftali |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAS ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarin, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Şaraplık Üzüm |
70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulamasi |
Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanin. MAKSIMUM YAPRAK DOZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Şaraplık Üzüm |
300 – 400 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Sorgum |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulamasi |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkışından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Soğan |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Soğan |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Sofralık Üzüm |
70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Sofralık Üzüm |
300 – 400 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Rezene |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Rezene |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Pirinç |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Pırasa |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Pırasa |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Patlıcan |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da) |
Agrichem SUPA IRON |
Patlıcan |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Patates |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Patates |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Pancar |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Pancar |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Pamuk |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Otlar |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıkları düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Otlar |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Nektarin |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Nektarin |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TTAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Mısır |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Mera |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Marul |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Marul |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Lahana |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıkları düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Lahana |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Kiraz |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Kiraz |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Kırmızı Biber |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da) |
Agrichem SUPA IRON |
Kırmızı Biber |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Karpuz |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da) |
Agrichem SUPA IRON |
Karpuz |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Karnabahar |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Karnabahar |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Kanola |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) AçikAlan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahil baklagiller, Misir, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Bugday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Kabakgiller |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da) |
Agrichem SUPA IRON |
Kabakgiller |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Kabak |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da) |
Agrichem SUPA IRON |
Kabak |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Hindiba |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Hindiba |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Havuç |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Havuç |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Elma |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Elma |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Domates (tarla) |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da) |
Agrichem SUPA IRON |
Domates (tarla) |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Çilek |
70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Çilek |
300 – 400 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Ceviz |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Ceviz |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Buğday |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Brokoli |
400 – 800 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Brokoli |
140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Baklagiller |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Badem |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Badem |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Avokado |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA IRON |
Avokado |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA IRON |
Arpa |
140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Armut |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Armut |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Antepfıstığı |
70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Antepfıstığı |
200 – 300 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. |
Agrichem SUPA IRON |
Ahududu |
70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile |
Yaprak Uygulaması |
Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |
Agrichem SUPA IRON |
Ahududu |
300 – 400 ml |
Damlama Sulama |
Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi |