Agrichem SUPA IRON

Agrichem SUPA IRON

Kategori : Yaprak Gübresi

Ürün Grubu : Bitki Besleme

Suda Çözünür Demir (Fe) Tamami DTPA ile Selatli: 3,4

DTPA Selatinin Stabil Oldugu pH Araligi Demir (Fe) için: 4-8

Klor Içerigi: %0,8

Tescil Belgesi

Açıklama

Özellikler

Gübreleme oranları mevsimsel besin ihtiyacına bağlıdır.Topraksız tarımda 0.02:0.05 L / da, 1:500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına.Uygulamadan önce içeriği iyice çalkalayın.

Detaylı Tablo Bilgisi

ÜRÜN ADI BİTKİ ADI KULLANMA DOZU UYGULAMA TAVSİYELER
Agrichem SUPA IRON Yulaf 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl, baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Yaban Mersini 70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSIMUM YAPRAK DOZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Yaban Mersini 300 – 400 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSIMUM YAPRAK DOZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Turunçgiller 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA IRON Turunçgiller 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA IRON Turp 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Turp 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Tatlı Patates 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Tatlı Patates 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Tahıl 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulamasi Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkışından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Şeftali 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Şeftali 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAS ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarin, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Şaraplık Üzüm 70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulamasi Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanin. MAKSIMUM YAPRAK DOZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Şaraplık Üzüm 300 – 400 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Sorgum 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulamasi Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkışından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Soğan 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Soğan 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Sofralık Üzüm 70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Sofralık Üzüm 300 – 400 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Rezene 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Rezene 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Pirinç 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Pırasa 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Pırasa 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Patlıcan 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da)
Agrichem SUPA IRON Patlıcan 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Patates 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Patates 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Pancar 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Pancar 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Pamuk 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Otlar 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıkları düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Otlar 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Nektarin 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Nektarin 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TTAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Mısır 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Mera 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Marul 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Marul 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Lahana 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıkları düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Lahana 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Kiraz 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Kiraz 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Kırmızı Biber 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da)
Agrichem SUPA IRON Kırmızı Biber 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Karpuz 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da)
Agrichem SUPA IRON Karpuz 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Karnabahar 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Karnabahar 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Kanola 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) AçikAlan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahil baklagiller, Misir, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Bugday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Kabakgiller 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da)
Agrichem SUPA IRON Kabakgiller 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Kabak 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da)
Agrichem SUPA IRON Kabak 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Hindiba 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Hindiba 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Havuç 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Havuç 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi
Agrichem SUPA IRON Elma 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Elma 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Domates (tarla) 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da)
Agrichem SUPA IRON Domates (tarla) 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Çilek 70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Çilek 300 – 400 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Ceviz 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Ceviz 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Buğday 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Brokoli 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Brokoli 140 – 210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi
Agrichem SUPA IRON Baklagiller 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Badem 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Badem 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Avokado 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA IRON Avokado 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA IRON Arpa 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın.) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA IRON Armut 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Armut 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Antepfıstığı 70 -140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Antepfıstığı 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi.
Agrichem SUPA IRON Ahududu 70 – 210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak Uygulamaları L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi
Agrichem SUPA IRON Ahududu 300 – 400 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Besleme

Suda Çözünür (Fe)DTPA &Selatli

3,4

DTPA Selatinin pH Demir (Fe)

4-8

Klor İçeriği

% 0,8

Bitki Adı

Ahududu, Antepfıstığı, Armut, Arpa, Avokado, Badem, Bakla, Brokoli, Buğday, Ceviz, Çilek, Domates (tarla), Elma, Havuç, Hindiba, Kabak, Kabakgiller, Kanola, Karnabahar, Karpuz, Kiraz, Kırmızı Biber, Lahana, Marul, Mısır, Nektarin, Otlar, Pamuk, Pancar, Patates, Patlıcan, Pırasa, Pirinç, Rezene, Şaraplık Üzüm, Şeftali, Sofralık Üzüm, Soğan, Sorgum, Tahıl, Tatlı Patates, Turp, Turunçgiller, Yaban Mersini, Yulaf

Uygulama

Damlama Sulama, Yaprak Uygulaması