Açıklama
Detaylı Tablo Bilgisi
ÜRÜN | Yaprak Uygulamaları L/da | Damlama/Salma Sulama L/da | TAVSİYELER |
Açıkalan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi | 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile | Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın. | |
Elma, Badem, Kiraz, Nektarın, Şeftali, Armut, Antepfıstığı ve Ceviz gibi. | 70 – 140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile | 200-300 ml | TAŞ ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ. |
Avokado, Turunçgiller | 70 – 140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile | 200-300 ml | Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın. |
MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak | 140-210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile | 400-800 ml | İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın.
Topraksı kültürlerde: 1:500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02-0,05 L/da |
YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene, Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi | 140-210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile | 400-800 ml | İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. |
YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi | 140-210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile | 400-800 ml | 2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın. |
BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi | 70-210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile | 300-400ml | Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN. |
Gübreleme oranları mevsimsel besin ihtiyacına bağlıdır.
Topraksız tarımda 0.02:0.05 L / da, 1:500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına.
Uygulamadan önce içeriği iyice çalkalayın.