|
|
|
|
Miller Bagira |
Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf vs.,) |
|
50 cc-200 cc/da Kış uykusundan önce (kış buğdayı için isteğe bağlı), kardeşleme ve başaklanma süresince uygulanmalıdır. |
Miller Bagira |
Şekerpancarı |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
150-200 cc/da ilk uygulama bitkiler 5-6 yaprak dönemindeyken ikinci uygulama ise bitkilerin sora aralarını kapattığı dönemde yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Şaraplık Üzüm |
250 cc/da Damlama suyu ile tomurcukların görülmesinden itibaren bütün sezon boyunca kök gelişimini teşvik etmede ve ayrıca salkım oluşum döneminde 2-4 hafta aralığı ile uygulanabilir. |
100-200 cc/100 lt su ile çiçeklenme öncesi 2 uygulama. ilave olarak 2 uygulama çiçeklenme sonrası (meyve tutumu) 10 gün ara ile 150 cc/100 lt suyla birlikte uygulanabilir. |
Miller Bagira |
Sofralık Üzüm |
250 cc/da Damlama suyu ile tomurcukların görülmesinden itibaren bütün sezon boyunca kök gelişimini teşvik etmede ve ayrıca salkım oluşum döneminde 2-4 hafta aralığı ile uygulanabilir. |
50-150 cc/100 lt suyla genç sürgülerin başladığında, budama sonrası ve meyve oluşumu süresince 3-4 uygulama yapılabilir. |
Miller Bagira |
Sebzeler: Domates, Salatalık, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz vb. |
Açık Tarla yetiştiriciliği için dikimden itibaren 20-30 gün aralıklar ile 250-500 cc/da Örtü altı yetiştiriciği için dikimden sonra damlama suyu ile birlikte 500 cc/da dozunda 20-30 gün ara ile uygulanabilir |
50-100 cc/da doz ile bitkiler 20-25 cc olunca birinci uygulama. İkinci uygulamada bundan 20 gün sonra yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Pamuk |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250 cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
100-200 cc/da Bitkiler 20-25 cm büyüklüğe geldiğinde ilk uygulama, 2-3 hafta sonra ise ikinci uygulama yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Nohut |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250 cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
100-200 cc/da Bitkiler 20-25 cm büyüklüğe geldiğinde ilk uygulama, 2-3 hafta sonra ise ikinci uygulama yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Mısır |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250 cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
100-200 cc/da Bitkiler 20-25 cm büyüklüğe geldiğinde ilk uygulama, 2-3 hafta sonra ise ikinci uygulama yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Meyve; Sert ve Yumuşak çekirdekli bütün meyvelerde, Narenciye, Zeytin, Fındık, Muz, vs., |
200-300 cc/100 lt suyla yeni dikilen ağaçlarda ve 20 gün sonra ikinci uygulama yapılmalıdır. 250-500 cc/da dozunda Tomurcuklanma başlangıcından hasada kadar olan dönemde 20-30 gün ara ile damla sulama ile 2-3 uygulama yapılmalıdır. |
50-100 cc/100 lt su ile sezon boyunca 2-4 uygulama |
Miller Bagira |
Mercimek |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250 cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
100-200 cc/da Bitkiler 20-25 cm büyüklüğe geldiğinde ilk uygulama, 2-3 hafta sonra ise ikinci uygulama yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Kırmızı Pancar |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
150-200 cc/da ilk uygulama bitkiler 5-6 yaprak dönemindeyken ikinci uygulama ise bitkilerin sora aralarını kapattığı dönemde yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Diğer Kök Bitkiler; Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak vs. |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
50-200 cc/da ilk uygulama bitkiler 20-25 cm uzunluğuna ulaştığında ve ikinci uygulama 2-3 hafta sonra yapılmalıdır. |
Miller Bagira |
Çilek |
250 cc/100 lt suya dilimden önce köklerin bandırılmsı veya 250-500 cc/da dikimden sonra kök gelişimini teşvik için damlama suyunda kullanılır. Meyve oluşumu başlangıcı ve süresince aynı dozda 20-30 gün arayla uygulama tekrarlanmalıdır. |
200 c/da çiçeklenme başlangıcı itibari ile hasat sonuna kadar 2-3 hafta ara ile uygulanır. |
Miller Bagira |
Ayçiçeği |
Toprak hazırlandıktan sonra 400 cc/da Bant uygulaması olarak 200 cc/da Ayrıca 250 cc/da doz uygulaması ile sulama suyuna 5-6 kez sezon boyunca uygulanabilir. |
100-200 cc/da Bitkiler 20-25 cm büyüklüğe geldiğinde ilk uygulama, 2-3 hafta sonra ise ikinci uygulama yapılmalıdır. |