Agrichem Supa Iron %3,4 FE
                        
                            Kategori : Bitki Besleme
                        
                        
                            Ürün Grubu : Yaprak Gübresi
                        
                    
            Garanti Edilen İçerik:
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı DTPA ile Şelatlı : 3,4
DTPA Şelatının Stabil Oldugu pH Aralığı Demir (Fe) için : 4-8
Klor İçeriği : 0,8
Gübreleme oranları mevsimsel besin ihtiyacına bağlıdır. Topraksız tarımda 0.02:0.05 L / da, 1:500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına. Uygulamadan önce içeriği iyice çalkalayın.
Detaylı Tablo Bilgisi
| Ürün | Yaprak Uygulamaları L/da | Damlama/Salma Sulama L/da | Tavsiyeler | 
|---|---|---|---|
| Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl, Baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve mera bitkileri gibi | 140 – 280 ml minimum 2 – 4 L püskürtme hacmi ile | Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın. | |
| Elma, Badem, Kiraz, Nektarin, Şeftali, Armut, Antep fıstığı ve ceviz gibi | 70 – 140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile | 200-300 ml | TAŞ ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ. | 
| Avokado, Turunçgiller | 70 – 140 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile | 200-300 ml | Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın. | 
| Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (Tarla), Karpuz, Kabak | 140-210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile | 400-800 ml | İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde: 1:500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02-0,05 L/da | 
| Hindiba, Rezene, Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve otlar gibi | 140-210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile | 400-800 ml | İz elementi noksanlıklarını düzeltmek için erken vejetatif dönemlerde uygulayın. | 
| Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı patates gibi | 140-210 ml minimum 40 – 60 L püskürtme hacmi ile | 400-800 ml | 2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın. | 
| Yaban mersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve sofralık üzümler gibi | 70-210 ml minimum 20 – 40 L püskürtme hacmi ile | 300-400ml | Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN. | 
Bu ürünle ilgili sorunuz mu var?
Aşağıdaki formu doldurarak bize sorunuzu iletin, uzmanlarımız en kısa sürede dönüş sağlasın.