BİTKİ |
UYGULAMA DOZAJLARI |
TAVSİYELER |
Yapraktan |
Damla Sulama |
Arpa, Buğday, Pamuk, Mısır, Kanola, Çeltik, Tütün |
|
2-3 L/da |
Gelişim dönemi başlangıcından itibaren gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep Fıstığı, Zeytin |
200-300 ml/100 L |
2-3 L/da |
Uyanma döneminden meyve olgunlaşma dönemine kadar gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
Muz, Avokado, Narenciye |
200-300 ml/100 L |
2-3 L/da |
Gelişim dönemi başlangıcından itibaren gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan |
200-300 ml/da |
2-3 L/da |
Gelişim dönemi başlangıcından itibaren gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler |
200-300 ml/da |
2-3 L/da |
Gelişim dönemi başlangıcından itibaren gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp |
200-300 ml/da |
2-3 L/da |
Gelişim dönemi başlangıcından itibaren gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
Sofralık ve Şaraplık Bağ, Çilek, Yaban mersini |
200-300 ml/100 L |
2-3 L/da |
Uyanma döneminden meyve olgunlaşma dönemine kadar gerekli görüldüğünde 14 gün ara ile uygulanabilir. |
*Yaprak uygulamaları sezonsal besin elementi ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir. |
*Kimyasal ilaçlarla karıştırmadan önce mutlaka ön karışım testi uygulayın. |
*Uygulamadan önce ürünü iyice çalkalayın. |