Supa K®

Kategori : Yaprak Gübresi

Ürün Grubu : Bitki Besleme

GARANTI EDILEN IÇERIK:

Suda çözünür Potasyum oksit (K2O): 24

Ambalaj: 1 lt.

Karışabilirliği: Ön deneme yapılarak karısım yapılabilir. Birçok tarım ilacı ile karışabilir.

Etiket Bilgisi Tescil Belgesi

Açıklama

Özellikler

Bitkilerde Potasyum (K) noksanlığını gidermek için hazırlanmış suda eriyebilen yüksek kaliteli sıvı solüsyondur. Dolgunluk ve olgunlaşma için sitrat formunda hazır alınabilen potasyumdur. Sebzelerde ve meyvelerde rengi, büyüklüğü, olgunlaşmayı ve tadı geliştiren, hazır alınabilen potasyumdur.Tek şekilde olgunlaşma ve renklenmeyi sağlar, tat ve şeker seviyesini yükseltir, raf ömrünü uzatır, nitrat ve klorid içermez.

Gübreleme Programı

Kullanmadan önce ambalajı iyice çalkalayınız. 2/3 ü su dolu tanka önerilen dozda Supa K boşaltılır, karıştırma devam ederken eksik su tamamlanır. Kurak, yüksek nem, don, yağmur gibi koşullarda uygulamadan kaçınınız.

Detaylı Tablo Bilgisi

Ürün Adı Bitki Adı Tavsiyeler
Supa K® Zeytin 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve tutumundan sonra uygulanır.
Supa K® Turunçgiller 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren uygulanır. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır.
Supa K® Şekerpancarı Dekara 300 ml dozda, pancarın 9-12 yapraklı döneminden itibaren kullanılır, gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır.
Supa K® Şeftali 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K® Soğan Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K® Sert Çekirdekliler 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. SERT ÇEKIRDEKLILER (SEFTALI, KIRAZ, KAYISI, ERIK vs.)
Supa K® Sebze Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. SEBZE (PATATES, DOMATES, KABAKGILLER, HAVUÇ, SOGAN vs.)
Supa K® Patates Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K® Pamuk Dekara 200 ml dozda, çiçeklenme döneminde uygulanır.
Supa K® Kiraz 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K® Kayısı 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K® Kabakgiller Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K® Havuç Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K® Fındık 100 l suya 100 ml dozda, Mart ve Haziran ayları arasında kullanılır.
Supa K® Erik 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K® Elma 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K® Domates Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K® Çilek Dekara 300 ml dozda, çiçeklenme döneminde uygulanır, 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Supa K® Bağ* 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve tutumunda, meyveler bezelye büyüklüğündeyken ve renklenme başlangıcında olmak üzere 3 kez yapraktan püskürtülür.
Supa K® Ayva 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.
Supa K® Armut 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır.

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Besleme

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

24

Ambalaj

1 l

Bitki Adı

Armut, Ayva, Bağ*, Çilek, Domates, Elma, Erik, Fındık, Havuç, Kabakgiller, Kayısı, Kiraz, Pamuk, Patates, Sebze, Şeftali, Şekerpancarı, Sert çekirdekliler, Soğan, Turunçgiller, Zeytin