Açıklama
Özellikler
Bitkilerde Potasyum (K) noksanligini gidermek için hazirlanmis suda eriyebilen yüksek kaliteli sivi solüsyondur. Dolgunluk ve olgunlasma için sitrat formunda hazir alinabilen potasyumdur. Sebzelerde ve meyvelerde rengi, büyüklügü, olgunlasmayi ve tadi gelistiren, hazir alinabilen potasyumdur.Tek sekilde olgunlasma ve renklenmeyi saglar, tat ve seker seviyesini yükseltir, raf ömrünü uzatir, nitrat ve klorid içermez.
Kullanım Şekli
Kullanmadan önce ambalaji iyice çalkalayiniz. 2/3 ü su dolu tanka önerilen dozda Supa K bosaltilir, karistirma devam ederken eksik su tamamlanir. Kurak, yüksek nem, don, yagmur gibi kosullarda uygulamadan kaçininiz.
Detaylı Tablo Bilgisi
Ürün Adı | Bitki Adı | Tavsiyeler |
---|---|---|
Supa K. | Zeytin | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve tutumundan sonra uygulanır. |
Supa K. | Turunçgiller | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren uygulanır. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır. |
Supa K. | Şekerpancarı | Dekara 300 ml dozda, pancarın 9-12 yapraklı döneminden itibaren kullanılır, gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır. |
Supa K. | Şeftali | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |
Supa K. | Soğan | Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
Supa K. | Sert Çekirdekliler | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. SERT ÇEKIRDEKLILER (SEFTALI, KIRAZ, KAYISI, ERIK vs.) |
Supa K. | Sebze | Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. SEBZE (PATATES, DOMATES, KABAKGILLER, HAVUÇ, SOGAN vs.) |
Supa K. | Patates | Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
Supa K. | Pamuk | Dekara 200 ml dozda, çiçeklenme döneminde uygulanır. |
Supa K. | Kiraz | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |
Supa K. | Kayısı | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |
Supa K. | Kabakgiller | Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
Supa K. | Havuç | Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
Supa K. | Fındık | 100 l suya 100 ml dozda, Mart ve Haziran ayları arasında kullanılır. |
Supa K. | Erik | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, çekirdeklerin sertleşmeye başlamasından itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |
Supa K. | Elma | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |
Supa K. | Domates | Dekara 200 ml dozda, yumrular kabarmaya baslarken yeşil aksama püskürtülür, gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
Supa K. | Çilek | Dekara 300 ml dozda, çiçeklenme döneminde uygulanır, 10-14 gün ara ile tekrarlanır. |
Supa K. | Bağ* | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve tutumunda, meyveler bezelye büyüklüğündeyken ve renklenme başlangıcında olmak üzere 3 kez yapraktan püskürtülür. |
Supa K. | Ayva | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |
Supa K. | Armut | 100 l suya 200 ml Supa K karıştırılarak, meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile 3 kez yapraktan uygulanır. |