NATSU N PLUS

GARANTİ EDİLEN İÇERİK: W/W

Toplam Azot (N): %20

Amonyum Azotu (N): %5

Nitrat Azotu (N): %1

Üre Azotu (N): %14

Tescil Belgesi

Açıklama

Bitki Besleme Ürününün Kullanma Şekli

BİTKİ KULLANIM ZAMANI DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Tüm Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama 0,75-1,5 lt/da
Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Çeltik, Mısır vb. Gelişim periyodu boyunca 1-2 uygulama 3-4 lt/da
Kavun, Karpuz, Kabak, Karnabahar Meyve tutumundan itibaren 4-5 uygulama 3-5 lt/da
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak İlk çapadan olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama 4-6 lt/da
Çilek, Kivi Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama 2-3 lt/da
Bağ Meyveler 6-8 mm olduktan sonra 2-3 uygulama 2-3 lt/da
Fındık Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama 2-3 lt/da
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Badem, Ceviz, Şeftali, Antep fıstığı vb. Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulama yapılır 4-6 lt/da
Pamuk Koza tutumundan itibaren 1-2 uygulama 0,75-1,5 lt/da
Zeytin, İncir, Narenciye Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama 2-3 lt/da