BİTKİ |
KULLANIM ZAMANI |
DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Tüm Sera ve Örtü Altı Sebzeleri |
Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama |
0,75-1,5 lt/da |
Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Çeltik, Mısır vb. |
Gelişim periyodu boyunca 1-2 uygulama |
3-4 lt/da |
Kavun, Karpuz, Kabak, Karnabahar |
Meyve tutumundan itibaren 4-5 uygulama |
3-5 lt/da |
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak |
İlk çapadan olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama |
4-6 lt/da |
Çilek, Kivi |
Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama |
2-3 lt/da |
Bağ |
Meyveler 6-8 mm olduktan sonra 2-3 uygulama |
2-3 lt/da |
Fındık |
Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama |
2-3 lt/da |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Badem, Ceviz, Şeftali, Antep fıstığı vb. |
Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulama yapılır |
4-6 lt/da |
Pamuk |
Koza tutumundan itibaren 1-2 uygulama |
0,75-1,5 lt/da |
Zeytin, İncir, Narenciye |
Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama |
2-3 lt/da |