NATSU Ca

GARANTİ EDİLEN İÇERİK: W/W

Toplam Azot (N): %8

Nitrat Azotu (N): %8

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): %15

Tescil Belgesi

Açıklama

Bitki Besleme Ürününün Kullanma Şekli

BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama 100 litre suya 250-300 ml
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama 100 litre suya 250-300 ml
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.) 4-6 yapraklı dönemde ve 15-20 gün sonra tekrar 100 litre suya 250-300 ml
Kavun, Karpuz, Kabak Fide dikiminden hasada kadar 100 litre suya 250-300 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep fıstığı vb.) Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 ml
Muz Meyve olgunlaşması esnasında 100 litre suya 250-300 ml
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb.) 5-6 yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 100 litre suya 250-300 ml
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya, Ayçiçeği vb.) 3-4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra 100 litre suya 250-300 ml
TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb.) Kardeşlenme döneminde 100 litre suya 200 ml
Yeşil Alanlar Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 200 ml