Hekturon 25 EC

Hekturon 25 EC

Kategori : Herbisitler

Ürün Grubu : Bitki Koruma

Aktif Madde : 250 g/l Oxadiazon

Formulasyon : Emülsiyon konsantre (EC)

Ambalaj : 1 L

Etiket Bilgisi Güvenlik Bilgi Formu

Kategoriler: , ,

Açıklama

Uygulama Şekli

Karanfil: Dekara 20-40 lt su ve yelpaze hüzmeli meme kullanılmaldır. Toprak yüzeyi düzgün bir şekilde ıslatılmalıdır. Sonraki günlerde, ilacın film tabakası bozulmaması için, toprak işlenmemeli ve nemli bulundurulmalıdır.
Bu itibarla, damlama sulama düzeni yoksa sulamalarda süzgeç kullanılmalıdır.

Çeltik: İlaçlama çeltik ekiminden önce kuruya yapılır ve bir gün sonra su verilir. Tarla yüzeyine kaplama olarak atılıp 8-10 cm toprak derinliğine karıştırılır. İlaçlama öncesi çeltik tavalarında iyi bir toprak işlemesi yapılmalı, keseksiz bir tava hazırlanmalıdır. Uygulama yapılan tavalara üçüncü gün sonunda su verilir.

Soğan: Çıkış sonrası, yabancı otlar 4-6 yapraklı olduğu dönemde uygulama yapılmalıdır.

Diğer Bilgiler

Karışabilirlik Durumu:
Diğer bitki koruma ürünleriyle karıştırılarak kullanılması tavsiye edilmez.

Detaylı Tablo Bilgisi

ÜRÜN ADI BİTKİ ADI YABANCI OT ADI KULLANMA DOZU SON İLAÇLAMA İLE HASAT ARASINDAKİ SÜRE
Hekturon 25 EC Soğan
Kokar ot, Kanarya otu, Yabani hardal, Yabani fiğ, Isırgan otu
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otlar 4-6 yapraklı dönemde 0 Gün
Hekturon 25 EC Karanfil
Kırmızı köklü tilki kuyruğu, fare kulağı, sirken, darıcan, semiz otu, yabani hardal, kuş otu, eşek marulu
400 ml / da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra fakat ot çıkışı başlamadan önce kullanılmalıdır. 0 Gün
Hekturon 25 EC Çeltik
Kurbağa kaşığı, Kız otu, Darıcan, Yabani darı
150 ml / da Çeltik ekiminden önce 0 Gün

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Koruma

Formulasyon

Emülsiyon konsantre (EC)

Bitki Adı

Çeltik, Karanfil, Soğan

Aktif Madde

250 g/l Oxadiazon

Ambalaj

1 lt

Etmen Adı

Kırmızı köklü tilki kuyruğu, fare kulağı, sirken, darıcan, semiz otu, yabani hardal, kuş otu, eşek marulu, Kokar ot, Kanarya otu, Yabani hardal, Yabani fiğ, Isırgan otu, Kurbağa kaşığı, Kız otu, Darıcan, Yabani darı