Açıklama
Bitki Besleme Ürününün Kullanma Şekli
BİTKİ | UYGULAMA DOZAJLARI | TAVSİYELER | |
Yapraktan | Damlama | ||
Arpa, Buğday, Pamuk, Mısır, Kanola, Çeltik, Tütün | 250-300 ml/da | Dane oluşum, meyve oluşum ve gelişim dönemlerinde uygulanabilir. | |
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep Fıstığı, Zeytin | 250-300 ml/100 L | 0,5-1 L/da | Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir. |
Muz, Avokado, Narenciye | 250-300 ml/100 L | 0,5-1 L/da | Çiçeklenme dönemi ve sonrası uygulanabilir. |
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan | 250-300 ml/da | 0,5-1 L/da | Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir. |
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler | 250-300 ml/da | 0,5-1 L/da | Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir. |
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp | 250-300 ml/da | 0,5-1 L/da | Çiçeklenme öncesi ve sonrası uygulanabilir. |
Sofralık ve Şaraplık Bağ, Çilek, Yaban mersini | 250-300 ml/100 L | 0,5-1 L/da | Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir. |
*Yaprak uygulamaları sezonsal besin elementi ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir. | |||
*Kimyasal ilaçlarla karıştırmadan önce mutlaka ön karışım testi uygulayın. | |||
*Uygulamadan önce ürünü iyice çalkalayın. |