AGRİFOR MİX (6-6-6 + ME)

AGRİFOR MİX (6-6-6 + ME)

GARANTİ EDİLEN İÇERİK: W/W

Toplam Azot (N): %6

Üre Azotu (NH2-N): %6

Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %6

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %5,7

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %6

Suda Çözünür Bakır(Cu): %0,1

Suda Çözünür Bor (B): %0,2

Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,1

Suda Çözünür Demir (Fe): %0,1

Suda Çözünür Mangan (Mn): %0,1

Suda Çözünür Molibden (Mo): %0,1

pH: 2,5-4,5

Tescil Belgesi

Açıklama

Bitki Besleme Ürününün Kullanma Şekli

BİTKİ UYGULAMA DOZAJLARI TAVSİYELER
Yapraktan Damlama
Arpa, Buğday, Pamuk, Mısır, Kanola, Çeltik, Tütün 250-300 ml/da Dane oluşum, meyve oluşum ve gelişim dönemlerinde uygulanabilir.
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep Fıstığı, Zeytin 250-300 ml/100 L 0,5-1 L/da Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir.
Muz, Avokado, Narenciye 250-300 ml/100 L 0,5-1 L/da Çiçeklenme dönemi ve sonrası uygulanabilir.
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan 250-300 ml/da 0,5-1 L/da Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir.
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler 250-300 ml/da 0,5-1 L/da Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir.
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp 250-300 ml/da 0,5-1 L/da Çiçeklenme öncesi ve sonrası uygulanabilir.
Sofralık ve Şaraplık Bağ, Çilek, Yaban mersini 250-300 ml/100 L 0,5-1 L/da Meyve gelişme ve olgunlaşma döneminde uygulanabilir.
*Yaprak uygulamaları sezonsal besin elementi ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir.
*Kimyasal ilaçlarla karıştırmadan önce mutlaka ön karışım testi uygulayın.
*Uygulamadan önce ürünü iyice çalkalayın.