BİTKİ |
UYGULAMA DOZAJLARI |
TAVSİYELER |
Yapraktan |
Damlama |
Arpa, Buğday, Pamuk, Mısır, Kanola, Çeltik, Tütün |
250-300 ml/da |
0,5-1 L/da |
2-4 yapraklı dönemde uygulanabilir. |
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep Fıstığı, Zeytin |
250-300 ml/100 L |
0,5-1 L/da |
Uyanma döneminden olgunlaşma dönemine kadar uygulanabilir. |
Muz, Avokado, Narenciye |
250-300 ml/100 L |
0,5-1 L/da |
Gelişme döneminden itibaren uygulanabilir. |
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan |
250-300 ml/da |
0,5-1 L/da |
Fide dikiminden gelişme döneminden itibaren uygulanabilir. |
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler |
250-300 ml/da |
0,5-1 L/da |
Fide dikiminden gelişme döneminden itibaren uygulanabilir. |
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp |
250-300 ml/da |
0,5-1 L/da |
Çıkış sonrası dönemden gelişme dönemine kadar uygulanabilir. |
Sofralık ve Şaraplık Bağ, Çilek, Yaban mersini, Ahududu |
250-300 ml/100 L |
0,5-1 L/da |
Uyanma döneminden gelişme dönemine kadar uygulanabilir. |
*Damla sulama uygulamaları sezonsal besin elementi ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir. |
*Kimyasal ilaçlarla karıştırmadan önce mutlaka ön karışım testi uygulayın. |
*Uygulamadan önce ürünü iyice çalkalayın. |