Açıklama
Bitki Besleme Ürününün Kullanma Şekli
BİTKİ | UYGULAMA DOZAJLARI
Yapraktan |
TAVSİYELER |
Arpa, Buğday, Pamuk, Mısır, Kanola, Çeltik, Tütün | 250-300 ml/da | Kardeşlenme dönemi ve koza oluşum döneminde uygulanabilir. |
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep Fıstığı, Zeytin | 250-300 ml/100 L | Meyveler saçma tanesi büyüklüğünden olgunlaşma dönemine kadar uygulanabilir. |
Muz, Avokado, Narenciye | 250-300 ml/100 L | Meyve tutum döneminden olgunlaşma dönemine kadar uygulanabilir. |
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan | 250-300 ml/da | Meyve tutum döneminden olgunlaşma dönemine kadar uygulanabilir. |
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler | 250-300 ml/da | Gelişim dönemi boyunca uygulanabilir. |
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp | 250-300 ml/da | Gelişim dönemi boyunca uygulanabilir. |
Sofralık ve Şaraplık Bağ, Çilek, Yaban mersini | 250-300 ml/100 L | Meyve tutumundan olgunlaşma dönemine kadar uygulanabilir. |
*Yaprak uygulamaları sezonsal besin elementi ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir. | ||
*Kimyasal ilaçlarla karıştırmadan önce mutlaka ön karışım testi uygulayın. | ||
*Uygulamadan önce ürünü iyice çalkalayın. |