Açıklama
Özellikler
Gübreleme oranları mevsimsel besin ihtiyacına bağlıdır.Sıcak havalarda daha seyreltik bir karışım kullanın.Not: Seyreltilmiş şelat formülasyonlarını sadece sıvı NPK’larla karıştırın.Topraksız tarımda 0.02: 0.05L / da, 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına.
Detaylı Tablo Bilgisi
Ürün Adı | Bitki Adı | Kullanma Dozu | Uygulama | Tavsiyeler |
---|---|---|---|---|
Agrichem SUPA MANGANESE | Yulaf | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Yaban Mersini | 500 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DUZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Yaban Mersini | 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Turunçgiller | 500 – 1000 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Turunçgiller | 280 – 560 ml minimum 40 – 80 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Turp | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Turp | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Tatlı Patates | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Tatlı Patates | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Tahıl | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl, baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Şeftali | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Şeftali | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Şaraplık Üzüm | 500 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DUZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Şaraplık Üzüm | 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarini kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Sorgum | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Soğan | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Soğan | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Sofralık Üzüm | 500 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunlugunda oldugunda uygulayin. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayin. Dekar basina yüksek su miktarlarini kullanirken düsük dozu kullanin ve düsük su miktarlarini kullanirken daha yüksek dozu kullanin. MAKSIMUM YAPRAK DUZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Saraplik ve Sofralik Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Sofralık Üzüm | 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. %5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Rezene | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayin. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Rezene | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Pirinç | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Pırasa | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Pırasa | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Patlıcan | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayin. Topraksi kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarina 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kirmizi biber, Kabakgiller, Patlican, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Patlıcan | 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Patates | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Patates | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Pancar | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Pancar | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Pamuk | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Otlar | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Otlar | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Nektarin | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Nektarin | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Mısır | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Mera | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Marul | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Marul | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Lahana | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Lahana | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kiraz | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kiraz | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kırmızı Biber | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kırmızı Biber | 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde: 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02- 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Karpuz | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayin. Topraksi kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarina 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kirmizi biber, Kabakgiller, Patlican, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Karpuz | 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Karnabahar | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kanola | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kabakgiller | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kabakgiller | 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde: 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02- 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kabak | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Kabak | 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarina 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Hindiba | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Hindiba | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Hindiba | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Havuç | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Havuç | 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Elma | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Elma | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Domates (tarla) | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Domates (tarla) | 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Çilek | 500 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Çilek | 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. %5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Ceviz | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Ceviz | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Buğday | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Brokoli | 400 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Brokoli | 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Baklagiller | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Badem | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Badem | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAS ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Avokado | 499 – 1000 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlasmaya baslama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayin.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Avokado | 279 – 560 ml minimum 40 – 80 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Arpa | 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Armut | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Armut | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Antepfıstığı | 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Antepfıstığı | 200 – 300 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (TAS ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.) |
Agrichem SUPA MANGANESE | Ahududu | 500 – 800 ml | Damlama Sulama | Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |
Agrichem SUPA MANGANESE | Ahududu | 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile | Yaprak Uygulaması | Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi. |