Agrichem SUPA MANGANESE

Agrichem SUPA MANGANESE

Kategori : Yaprak Gübresi

Ürün Grubu : Bitki Besleme

Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamami EDTA ile Selatli: 4,5

EDTA Selatinin Stabil Oldugu pH Araligi Mangan (Mn) için: 4-9

Klor Içerigi: %0,2

Tescil Belgesi

Açıklama

Özellikler

Gübreleme oranları mevsimsel besin ihtiyacına bağlıdır.Sıcak havalarda daha seyreltik bir karışım kullanın.Not: Seyreltilmiş şelat formülasyonlarını sadece sıvı NPK’larla karıştırın.Topraksız tarımda 0.02: 0.05L / da, 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına.

Detaylı Tablo Bilgisi

Ürün Adı Bitki Adı Kullanma Dozu Uygulama Tavsiyeler
Agrichem SUPA MANGANESE Yulaf 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Yaban Mersini 500 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DUZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Yaban Mersini 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Turunçgiller 500 – 1000 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA MANGANESE Turunçgiller 280 – 560 ml minimum 40 – 80 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA MANGANESE Turp 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Turp 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Tatlı Patates 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Tatlı Patates 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Tahıl 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan : Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl, baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Şeftali 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Şeftali 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Şaraplık Üzüm 500 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DUZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Şaraplık Üzüm 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarini kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Sorgum 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Soğan 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Soğan 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Sofralık Üzüm 500 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunlugunda oldugunda uygulayin. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayin. Dekar basina yüksek su miktarlarini kullanirken düsük dozu kullanin ve düsük su miktarlarini kullanirken daha yüksek dozu kullanin. MAKSIMUM YAPRAK DUZUNU KESINLIKLE ASMAYIN) BAG VE ÜZÜMLÜ BITKILER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Saraplik ve Sofralik Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Sofralık Üzüm 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. %5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Rezene 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayin. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Rezene 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Pirinç 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Pırasa 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Pırasa 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Patlıcan 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayin. Topraksi kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarina 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kirmizi biber, Kabakgiller, Patlican, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Patlıcan 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Patates 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Patates 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Pancar 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Pancar 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Pamuk 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Otlar 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Otlar 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Nektarin 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Nektarin 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Mısır 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Mera 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Marul 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Marul 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Lahana 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Lahana 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Kiraz 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Kiraz 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Kırmızı Biber 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Kırmızı Biber 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde: 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02- 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Karpuz 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayin. Topraksi kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarina 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kirmizi biber, Kabakgiller, Patlican, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Karpuz 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Karnabahar 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Kanola 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Kabakgiller 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Kabakgiller 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde: 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02- 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Kabak 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Kabak 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarina 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamalari için ½ (Yari) doz oranlarini kullanin.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Hindiba 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Hindiba 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Hindiba 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Havuç 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken baş / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Havuç 210– 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (2 – 3 yaprak aşamasında uygulayın ve erken bas / yumru oluşumunda tekrarlayın) YUMRULU SEBZELER: Pancar, Havuç, Pırasa, Soğan, Patates, Turp, Tatlı Patates gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Elma 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Elma 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Domates (tarla) 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Domates (tarla) 210 – 420 ml minimum of 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Topraksı kültürlerde : 1: 500 seyreltme faktöründe A veya B tanklarına 0,02 – 0,05 L / da. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) MEYVE VEREN SEBZELER: Kırmızı biber, Kabakgiller, Patlıcan, Domates (tarla), Karpuz, Kabak.
Agrichem SUPA MANGANESE Çilek 500 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Çilek 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. %5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Ceviz 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Ceviz 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Buğday 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Brokoli 400 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Brokoli 210 – 420 ml minimum 15 – 30 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Erken vejetatif dönemlerde uygulayın. Seralarda yaprak uygulamaları için ½ (Yarı) doz oranlarını kullanın.) YAPRAKLI SEBZELER: Hindiba, Rezene Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar ve Otlar gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Baklagiller 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Badem 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Badem 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAS ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Avokado 499 – 1000 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Olgunlasmaya baslama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayin.)
Agrichem SUPA MANGANESE Avokado 279 – 560 ml minimum 40 – 80 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Olgunlaşmaya başlama evresinde iz element eksikliklerini düzeltmek için uygulayın.)
Agrichem SUPA MANGANESE Arpa 140 – 210 ml minimum 4 – 8 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Ürün çıkısından 4 ila 6 hafta sonradan 20 haftaya kadar ürün ihtiyacına göre uygulayın) Açık Alan: Arpa, Kanola, Pamuk, Tahıl baklagiller, Mısır, Yulaf, Pirinç, Sorgum, Buğday ve Mera bitkileri gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Armut 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Armut 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Antepfıstığı 210 – 420 ml minimum 30 – 60 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (TAŞ ÇEKİRDEKLİLERDE HİÇBİR BÜYÜME EVRESİNDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ)
Agrichem SUPA MANGANESE Antepfıstığı 200 – 300 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (TAS ÇEKIRDEKLILERDE HIÇBIR BÜYÜME EVRESINDE YAPRAK UYGULAMASI YAPMAYINIZ.)
Agrichem SUPA MANGANESE Ahududu 500 – 800 ml Damlama Sulama Damlama/Salma Sulama L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DOZUNU KESİNLİKLE AŞMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.
Agrichem SUPA MANGANESE Ahududu 210 – 350 ml minimum 30 – 50 L püskürtme hacmi ile Yaprak Uygulaması Yaprak uygulaması L/da (Sürgünler 10 cm uzunluğunda olduğunda uygulayın. % 5 taç yaprak dökümünde gerekirse tekrarlayın. Dekar başına yüksek su miktarlarını kullanırken düşük dozu kullanın ve düşük su miktarlarını kullanırken daha yüksek dozu kullanın. MAKSİMUM YAPRAK DÜZÜNÜ KESİNLİKLE ASMAYIN) BAĞ VE ÜZÜMLÜ BİTKİLER: Yabanmersini, Çilek, Ahududu, Şaraplık ve Sofralık Üzümler gibi.

Ek bilgi

Ürün Grubu

Bitki Besleme

Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamami EDTA ile Selatlidir

4,5

EDTA Selatinin Stabil pH (Mn)

4-9

Klor İçeriği

%0,2

Uygulama

Damlama Sulama, Yaprak Uygulaması

Bitki Adı

Ahududu, Antepfıstığı, Armut, Arpa, Avokado, Badem, Baklagiller, Brokoli, Buğday, Ceviz, Çilek, Domates (tarla), Elma, Havuç, Hindiba, Kabak, Kabakgiller, Kanola, Karnabahar, Karpuz, Kiraz, Kırmızı Biber, Lahana, Marul, Mera, Mısır, Nektarin, Otlar, Pamuk, Pancar, Patates, Patlıcan, Pırasa, Pirinç, Rezene, Şaraplık Üzüm, Şeftali, Sofralık Üzüm, Soğan, Sorgum, Tahıl, Tatlı Patates, Turp, Turunçgiller, Yaban Mersini, Yulaf